S cieľom uľahčiť Vám používanie naších webových stránok využívame cookies. Kliknutím na tlačidlo "OK" súhlasíte s ich použitím. Funkčné cookies sú v rámci zachovania funkčnosti webu používané počas celej doby prehliadania webom. Podrobné informácie a nastavenia nájdete tu.

@2023  |   fr@fr-auto.sk    tel.: 0915 858 677     tel.: 0915 359 783        -5% pre registrovaných zákazníkov   

0. Prečo vznikla táto Poradňa a Blog ?

09.10.2018

0. Prečo vznikla táto Poradňa a Blog ?

 

     Stránka FR-Auto.sk vznikla ešte v roku 2012, aby Vám ponúkla náhradné diely, aké dovtedy nebolo možné dostať v žiadnom e-shope. Priniesli sme Vám produkty ako napríklad nové originálne zadné nápravy, originálne silentbloky, ktoré nemajú ani oficiálni predajcovia značiek, diely motorov, podvozkov a podobne. K niektorým produktom sme zaradili schémy, návody atď..

     Prešlo zopár rokov a všimli sme si, že pri určitej skupine produktov, sa mnohí pýtate v podstate to isté. Rozhodli sme sa, že skúsime vytvoriť sekciu „TECHNICKÁ PORADŇA A BLOG“, kde Vám budeme pomocou článkov v jednoduchosti vysvetľovať a radiť. V podstate sme to robili aj doteraz, ale pre každého záujemcu zvlášť. Odteraz to bude sprístupnené každému kto bude potrebovať poradiť. Stále sa nás však môžete pýtať na čokoľvek a radi Vám odpovieme.

     Aké články Vás čakajú? Jedinečné a užitočné pre každého kto hľadá riešenie problému pri svojom aute. Články budú pridávané pravidelne a ich počet bude rásť tak, ako rastieme my spolu s Vami. Prvú tému  si môžete prečítať TU -> Aditíva pre DPF/FAP, prevencia, čistenie EOLYS.  

     Nenašli ste článok ktorý by ste tu radi videli? Oslovte nás ->TU<- a zašlite nám tému alebo problém, ktorému by sme sa mali venovať. Radi to pre Vás urobíme a navyše tým pomôžete nielen nám, ale aj všetkým návštevníkom webu. Rovnako Vás prosíme o spätnú väzbu. V prípade, že ste natrafili v našich článkoch na niečo čo Vám nie je jasné ,alebo máte k niečomu výhrady neváhajte nás kontaktovať ->TU<-. Ďakujeme a prajeme príjemné čítanie.

 

S úctou
Milan Kačmarik
konateľ FR Company s.r.o.

 

Vytvorené systémom www.webareal.sk

N2I2Y2Y2